Elä elämää, jota nikotiini ei määräile


Riippuvuuden ääni

Monivuotiselle asiakkaallemme Suomen syöpäjärjestöille tekemämme filmi antaa nikotiiniriippuvuudelle äänen, joka jää mieleen. Riippuvuuden ääneksi nimetyssä filmissä nähdään entisen tupakoijan koskettava cover-versio kansainvälisestä hittikappaleesta.

cancer_society_silver_drum_winner_2

Kurkkusyöpä on yksi pysäyttävimmistä tupakoinnin mahdollisista terveysseuraamuksista. Filmissä kurkkusyövän todellisuudessakin sairastanut Ossi Haajanen laulaa version poptähti Alesson kappaleesta Heroes (We Could Be).

Musiikkivideon pääosassa oleva Ossi on laulanut koko ikänsä. Hän vierailee karaokessa usein edelleen. Filmi on hänen henkilökohtainen viestinsä nuorille sukupolville.

Projektin perimmäisenä tavoitteena oli vähentää nikotiinituotteiden käytön aloittavien määrää kertomalla nikotiiniriippuvuuden haitallisista terveysvaikutuksista. Nikotiini aiheuttaa nopeasti ja voimakasta riippuvuutta. Sen on erityisen haitallista nuorten kehittyville aivoille. Kampanja kannusti 13-17-vuotiaita elämään elämää, jota nikotiini ei määräile.

Toteuttamamme musiikkivideo antaa nikotiiniriippuvuudelle äänen lisäksi ulkomuodon, jonka toivotaan palaavan kohderyhmän mieliin, jos he pohtivat nikotiinituotteiden käytön aloittamista.

Filmin suunnittelusta vastasi Havas Helsinki ja sen tuotti Cocoa Mediaproductions.

Lisää töitämme