Havas

Pariisissa vuonna 1835 perustettu Havas on yksi maailman suurimmista viestintäalan konserneista. Työllistämme 18 000 henkilöä yli 100:ssa maassa. Missiomme on synnyttää merkityksellisiä kohtaamisia ihmisten ja brändien välille.

 

Havas Helsingin mainostoimistojuuret ulottuvat aina 1960-luvulle asti. Olemme ihanteellinen yhteistyökumppani, kun yritys tai yhteisö haluaa maksimoida resurssinsa ja toimia älykkäästi. Pystymme vastaamaan kaikkiin brändi- ja tuotemainonnan tarpeisiin.

 

Miksi Havas?
Liiketoiminnan todellisuus on muuttunut rajusti. Resurssit ovat pienentyneet ja kanavavalikoima pirstaloitunut. Samaan aikaan tulosodotukset ovat huipussaan.

 

Havas Helsinki vastaa asiakkaidensa liiketoiminnan nykyisiin ja tuleviin haasteisiin työskentelemällä tiiviimmin yhdessä ja yhteisen päämäärän puolesta.

 

Mainostoimistojen tehtävä on koskettaa ja mediatoimistojen tavoittaa. Havas Helsinki on täysin integroitu mainos- ja mediatoimisto, joten pystymme ratkaisemaan asiakkaidemme tarpeet kokonaisvaltaisemmin ja optimoidummin. Tarjoamme asiakkaillemme myös viestinnän palveluja.

 

Maailmanlaajuisesti palkittu suunnitteluosaamisemme yhdistettynä konventiot haastavaan mediaosaamiseemme lisää tehokkuutta. Asiakkaamme voivat kumppanipalkkioiden sijaan suunnata isomman osan investoinnistaan liiketoimintansa kehittämiseen.

 

Havas Helsinki sitoutuu asiakkaidensa tavoitteisiin. Huolehdimme siitä, että markkinoinnin resurssit investoidaan sinne, missä ne tuottavat parhaan tuloksen.

Missio

Missiomme on synnyttää merkityksellisiä kohtaamisia brändien ja ihmisten välille yhdistämällä luova suunnittelu ja innovatiiviset mediaratkaisut – ja olla tässä maailman paras.

Palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki mainos- ja mediatoimistopalvelut ilman kanavarajoitteita. Sisäisesti tuottamiemme palvelujen lisäksi työskentelemme laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa. Meille on kunnia-asia luoda tarkkaan kohdennettuja ja asiakkaamme kokonaistavoitetta tukevia ratkaisuja.

Mainonta, design ja brändistrategia

Luovia kokonaisideoita, taktisia kampanjoita ja graafista suunnittelua kaikkiin kanaviin.

Digitaalinen mainonta ja sosiaalinen media

Koskettavia sisältöjä, sitouttavia sivustoja, oivaltavia kampanjoita ja vuorovaikutteista yhteisömanagerointia.

Pr ja viestintä

Vahvaa tarinankerrontaa perinteisissä ja digitaalisissa medioissa. Tehdään brändistä puheenaihe luovan viestinnän avulla.

Mediastrategia, ‑suunnittelu ja ‑ostaminen

Strategiat, suunnitelmat ja ostaminen. Autamme asiakkaitamme tavoittamaan oikeat ihmiset, oikeaan aikaan, oikealla viestillä.

Ohjelmallinen ostaminen & hakukonemarkkinointi

Kaikki tarvittavat työkalut ja osaaminen ohjelmalliseen ostamiseen sekä SEO- ja SEM-projekteihin.

Työkalut

Haluatko rakentaa vahvan brändin? Tutustu Havas-konsernin palveluihin ja käyttämiimme työkaluihin. Tekijöidemme käsissä työkaluillamme rakennetaan mieleenpainuvia brändikokemuksia.

 

 

Creative Business Idea
Creative Business Idea (CBI) on kaikissa toimistoissamme käytössä oleva strategiatyökalu, joka auttaa paikantamaan asiakkaamme menestyksen nykyiset ja tulevat kulmakivet.
Prosumer
Prosumerit ovat edelläkävijäkuluttajia. Ostokäyttäytymisen muutosten laajempi ymmärtäminen edellyttää tämän vaikuttajaryhmän käytöksen ja asenteiden tarkkaa seurantaa ja analysointia. Havas julkaisee useita globaaleja Prosumer-tutkimuksia vuosittain.
affiperf
Affiperf, Havas-konsernin ohjelmallisen ostamisen yksikkö yhdistää maailman kehittyneimmän teknologiavetoisen koneoppimisen inhimilliseen dataosaamiseen. Yli 180 ostajan avulla Affiperf luo kasvua asiakkaillemme yli 49 maassa. http://www.havasmedia.com/what-we-do/affiperf
Socialyse
Havas-konsernin Socialyse on integroitu ja synkronoitu sosiaalisen median työkalu. Strategiasta sisältöihin data- ja analytiikkaohjatusti. http://www.havasmedia.com/what-we-do/socialyse
Mobext
Havas-konsernin Mobext on mobiilipalveluiden ratkaisukokonaisuus. Mobext auttaa ymmärtämään huomispäivän asiakaskokemuksia tänään. http://www.havasmedia.com/what-we-do/mobext
Meaningful Brands®
Havas Media Groupin Meaningful Brands® mittaa, mitä hyötyä liiketoiminnalle on siitä, jos brändi lisää kohderyhmänsä hyvinvointia ja elämänlaatua. http://www.meaningful-brands.com
Ecselis
Havas-konsernin Ecselis on erikoistunut tulokselliseen markkinointiin ilman kanavarajoitteita. Ecseliksellä on toimintaa 38 eri maassa. http://www.havasmedia.com/what-we-do/ecselis
Artemis Alliance
Artemis Alliance on globaali, dataohjautuneen tekemisen yksikkömme tarjoten konsultointia ja kokonaisratkaisuja. Se analysoi asiakkaidemme digitaalisten kampanjoita kautta maailman. http://www.havasmedia.com/what-we-do/artemis_alliance